Fælles cykeltur ad det nyindviede "fodspor" den 22. april 2012 Der plukkes anemoner samt inhaleres frisk luft Frokosten nydes i en af de nye hytter langs fodsporet. Her ved Dalmose. Et "familefoto" ved en af de meget store arkitekt designede sheltere.
Søndag den 1. april 
23 medlemmer mødte frem for at hjælpe med omdeling af ca. 3.000 stk. foreningsfolder - og fik sig en velfortjent frokost Bettina havde igen tryllet med en velsmagende sandwich, som blev fortærret under halvtaget til kolonien.
Sæsonstart søndag den 15. april 2012 Vores dygtige instruktør Karen forestår opvarmningen og sikre at vinterfedtet fordamper :-)
Torsdagsroningen blev et nyt element i vores palette af aktivitets muligheder. Selvom vi altid er afhængige af verjgudernes luner,nåede vi trods alt at få en hel del fælles ture på Storebælt. Jens på fuld damp. 4 gamle drenge (Jens, Niels, Bjarne og fotografen Sven)  fik sig en hyggelig tur. vi nåede ikke så langt, da der også skulle være tid for udveksling af røverhistorier, samt prøvesmagning af kalorigholdige pilsnere :-)
Sammenhold gør stærkt - så man ikke vælter :-) PÅ fuld damp sydpå mod Næsby
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk