TV2øst viste onsdag den 19 august 2010 et større indslag omkring vores forening i programmet "Mere for pengene". Udsendelsen kan ses her:
http://www.tv2east.dk/udsendelser/2010-08-18
Gå helt ned på siden under kl. 20.00 (her står der fejlagtigt annonceret "På job", men det er udsendelsen "Mere for pengene som vises. Udsendelse vare 20 min. og vi er faktisk på fra start til slut. dog afbrudt af mindre indslag fra andre motionsformer. GOD FORNØJELSE!

Indslag i TV2 øst "magasinet" bragt onsdag den 10. juni 2009.

Et lidt længere indslag i forbindelse med serien Sjællandsleden. Hav tålmodighed, vi er først i fokus de sidste ca.4 minutter.
http://web.tv2east.dk/magasin/

Indslag i TV2 øst Tirsdag den 9.juni 2009
Aktiv Natur Velvære i fokus i nyhedsudsendelse om Sjællandsleden. Se indslaget her: http://web.tv2east.dk/magasin/leden.php
Hav tålmodighed, vi er kun de sidste 2 minutter ud af 10.


Kære medlemmer
Filmen som blev optaget på foranledning af Slagelse Kommune om emnet ”Sund og bæredygtig”, er nu blevet offentliggjort og kan ses på nedenstående link.
Hav tålmodighed, den tager et par minutter at downloade, men den er ventetiden værd. Der er nogle enkelte, men udmærkede scener med vores forening optaget på Skovens Dag. – den må give nogle medlemmer. 

Link til Politikkens artikkel lørdag den 14. februar:
http://i.pol.dk/tjek/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/guidermotion/article648795.ece

Artikel i I HUS OG GRUND http://www.husoggrund.dk/website/default.asp?sub=2&id=78
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk