Kære medlemmer og gæster på denne hjemmeside, alle skal være velkomne til at fremkomme med kommentarer, ris og ros, samt meget gerne  beretninger om oplevelser i forbindelse med vores arrangementer i AKTIV NATUR VELVÆRE. Vi håber hermed andre - og ikke mindst bestyrelsen kan få gavn og glæde af netop dit indlæg.
Velkommen her på siden!

Jeres egen formand
Sven


Skriv dine kommentarer i feltet nedenfor, samt dit navn i den højre rubrik og klik på "tilføj kommentar". Herefter forsvinder teksten og jeg får en mailbesked med dine kommentarer til nærmere "cencurering" inden de bliver tilføjet på hjemmesiden - så skriv nu noget pænt - ikk!.
Dit navn:  
Din kommentar:  
04-07-2017
Marianne Bülow. :
Hej Sven.
Jeg vil rigtig gerne deltage i yoga i sommer, vi bor i sommerhuset  fra den 5. juli. Er der yoga på søndag, og som jeg læser det, på hjemmesiden,kan jeg betale når jeg deltager😉
Sven:  JO den er god nok, der er yoga på søndag den 9. juli. Der er Kirsten Hansen der er instruktør den dag. Så du skal være hjertelig velkommen og det er fint med at betale på dagen.
05-11-2015
Pia Pedersen:
Alt ser så supert dejligt ud, glæder mig til at komme.
Mvh
Pia Pedersen

Sven:  Vi glæder os til at se dig i vores lille glade og meget aktive flok :-)
30-10-2015
Kim Jørgensen:
Spændende hjemmeside og lækkert naturområde i "leger" i :)

Mvh
Kim Jørgensen
http://www.tilsoes.dk
Sven:  Vi glæder os til at du kommer ud og leger med 😀
08-01-2015
Gert Mandrup:
Hej Sven.
Jeg glæder mig også rigtigt meget til at komme ud og hilse på.
Vi er nu tilmeldt begge to :-)
Og det næste bliver bestilling af klubtøj. XXL siger hun :-) men det skulle jo gerne gå nedad til XL og så videre...
08-01-2015
Sven Heiner:
Hej Gert
Dejligt at høre, at du er blevet huk på vores forenings aktiviteter :-)
Jeg har læst begge dine indlæg (ja, selv om du ikke selv kan se det du skriver, så er det kommet frem, men kan ikke læses på hjemmesiden før jeg har godkendt indholdet :-)).
Det er bedst du selv registrere dig på vores hjemmeside. Det kan du gøre ved at linke ind på fanebladet "Bliv medlem". Her finder du en vejledning. Når du selv udfylder alle data, er vi sikker på at der ikke sker trykfejl. Sørg for at din mail adresse og mobil tlf. er med, så modtager du automatisk alle vores nyhedsbreve og sms beskeder. Vent med at betale kontingent til du får en opfordring via en af de næste nyhedsbreve, da det I så fald vil blive sammenfaldende med øvrige medlemmers årskontingent. - I så tilfælde kan det være at du har fået overtalt fruen til også at deltage.
Jeg glæder mig til at hilse på dig :-)
mvh. Sven Heiner / formand
08-01-2015
Gert Mandrup:
Jeg vil nu godt skrive noget pænt :-)
Kom endnu engang forbi pladsen ude i Bildsø Skov. Har været der masser af gange også med Trelleborg Friskoles udeskole og har naturligvis set opslagene masser af gange, men nu skal det være.
Melder mig fluks ind og nu må det godt blive forår. Venter bare på at den bedre halvdel får øjne, så vi kan finde ud af om det skal være et familiemedlemsskab.  :-)
Vi ses...
03-01-2014
Sven Heiner:
Tillykke med din nye kajak - vi glæder os til at se den.
03-01-2014
Irene Pedersen:
Fik en ny havkajak fra <a href="http://www.kanobyg.dk/kajak/havkajak.html" title="havkajak">denne havkajakspecialist</a> i julegave af min mand og var på en smuk første tur i Roskilde Fjord i går. Elsker min nye havkajak :)
17-07-2013
Irene Nielsen :
Kajakture til Mullerup havn
Torsdag i sidste uge havde vi en rigtig dejlig kajaktur til Mullerup Havn, hvor vi havde pitstop, før turen gik hjemad. Vi havde den flotteste solnedgang på hjemturen - det var en min første kajaktur i sommer, så det var en god begyndelse. Kajakturene kan varmt anbefales, også for begyndere.
26-06-2013
Karsten Jensen:
Onsdag d. 26. juni. Overskyet med frisk vind - og hvide skumtoppe på bølgerne. Lammefjorden rundt; ca. 19 km. En ret hård tur med megen mod- og side vind - og ikke et specielt spændende sted for kajaktur.
02-06-2013
Karsten Jensen:
Søndag d. 2. juni. Vejret overskyet med vind på 8 m/s fra nordvest. Fantastisk kajaktur i Københavns kanaler sammen med mange andre kajakroere – turen kan varmt anbefales.
Da hansvanen der mente, at han ejede hele området var jaget væk, var der fine parkeringsmuligheder og fine muligheder for at sætte kajakkerne i vandet lige bag Operaen.
Tak for lån af kajakker.
17-05-2013
Karsten Jensen:
Så kom årets første kajaktur i går d. 16. maj.
I dagens anledning bød vejret på en diset; men meget flot solnedgang og let vind fra sydvest, hvilket bestød, at ikke var nogle bølger og, at alle, uanset erfaring og teknik, let kunne holde balancen i kajakken. Dog var en lille smule kondition en god ting for at sejle op mod vinden.
24-04-2013
Karsten Jensen:
Så er foråret endelig kommet ;-) og jeg glæder mig til dejlige ture og hyggelige stunder i kajakken.
Stor tak til jer i bestyrelsen, der gør dette muligt.
Hilsen
Karsten
04-01-2013
Sven Heiner:
Hej Marianne
Tak for din hilsen. - Jo vi har repareret reskaberne nødtørftig, men enkelte skal laves helt om - Drøn ærgerligt.
Vi håber at dig i den kommende sæson :-)
De bedste hilsner og godt nytår til dig også
Sven Heiner
04-01-2013
Marianne Sveistrup Hansen:
Hej aktiv natur!
Hvordan går det med jeres plads. Har I fået udbedret skaderne?
Jeg ønsker godt nytår og alt det bedste.
Marianne Sveistrup Hansen
24-04-2012
Sven Heiner:
Hej Inge
Tak for dine positive kommentarer. Desværre måtte jeg selv melde fra p.g.a. andre gøremål. Men dejlig at høre i havde en fin tur. - så den bliver helt sikkert gentaget.
24-04-2012
Inge Siefert:
Tak for en fin cykel forårstur på fodsporet i søndags. Der var god stemning og hygge hele vejen.
24-04-2012
Inge Siefert:
Tak for cykelturen på fodsporet i søndags. Det var en rigtig fin tur, med godt humør og til sidst også en behagelig forårssol.
10-10-2011
Morten Juul-Olsen:
tak for turen igår =) var en rigtig god tur, dejligt vejr
09-10-2011
Jens Juul-Olsen:
Haløjsa  det var en fed tur op ad Halleby Å i kajak sammen med nogle hyggelig folk ,gå turen var osse god , det næst var vores fælles spisning i det grønne det er altid hyggeligt  . Tak for en god dag .
09-10-2011
Inge Rygaard Hansen:
Tak for en fantastisk god dag, vi har nydt det, både på i kajak på åen og en lækker gåtur på landjorden i området ved Halleby Å , takket være Hannes kendskab til området. Sluttede af med en velfortjent frokost i hyggeligt samvær. Bare ærgerligt der ikke var flere på gåholdet.
28-03-2011
Sven Heiner:
Hej Marianne
Tak for din ros. Ja, jeg håber også at se dig igen i skoven. Samt rigtig mange andre af vores medlemmer som har formummet sig i vinterens skjul rundt omkring.
28-03-2011
Marianne Møller:
Tak, Svend,  for den fine kalender for sæsonen 2011 - nu er der absolut ingen undskyldning for ikke at komme til træning !
26-11-2010
Jens Juul-olsen:
Løbe tur om onsdagen  kl 17 det er bare ok vi  er ca5-6 personer , det er mørkt men vi løber på grus veje det går fint, det er bare hyggeligt ca 7,5 km + cykel tur ud og hjem 10 km
06-10-2010
Sven Heiner:
Søndag den 3. oktober 2010 var vi 14 mennesker afsted på en gå og kajaktur op ad Tude å. Oprindeligt var turen planlagt til sorø sø, men måtte omlæggges til Tude å p.g.a. kraftig blæst. Det er mit indtryk at alle fik en stor og minderig naturoplevelse hvor vi sluttede sejladsen med at indtage de ydre forsvarsværker på Trelleborg.
06-10-2010
Jens Juul-Olsen:
Søndag den3 okt havde vi en fin tur med vores kajakker da det blæste en del blev turen til sorø sø aflyst ,så valgt vi en tur på Tude å ,og ind tog vores mad på trelleborg
19-08-2010
Helle Steiner:
Supergodt program på TV2 Øst. Hvis jeg ikke allerede var medlem, ville jeg helt sikkert melde mig ind :-)

Har kun nået at deltage i Zumba og Qi Gong - fantastisk! Begge dele. Men jeg glæder mig meget til at udforske alle de andre sportsgrene også...
29-06-2010
Annli Jæger Rasmussen:
Hvor finder jeg skemaet med personligt træningsprogram, måske er jeg lidt tungnem - har prøvet flere gange
Sven:  Hej Annli - du skal blot gå ind under fanebladet "Diverse aktiviteter" og klikke i venstres side på Natur fitness. Her vil du kunne åbne filen "dit personlige træningsskema"
13-06-2010
jens juul-olsen:
badeboldsløb vel overstået , vejret viste sig fra den bedre side ,med 30 løber i alle alder . tak for en god dag  
22-11-2009
Hanne Brønd:
Hej Sven Heiner,
Vi er en beboerforening i en lille forstadsby til Odense, som har fået et grønt område med legeplads stillet tilrådighed af Kommunen. Vi har længe ønsket os et supplement til løb, som der udøves meget af i byen. Vi har nu mulighed for at søge nogle midler fra forstadspuljen og i den forbindelse har jeg præsenteret bestyrelsen for beboerforeningen for jeres udendørs træningsredskaber og der var stor begejstning. Jeg fik opgaven med at finde mere konkrete oplysninger om redskaberne m.m. og da jeg kan se, at du tidligere har givet videre af dine erfaringer og skitser til redeskaber, vil jeg naturligvis hører om du også vil være os behjælpelig.
Med venlig hilsen
Hanne Brønd
Sven:  Hej Hanne
Det er glædeligt at andre også kan begejstres for vores natur fitness redskaber.
Jeg vil med glæde hjælpe jer på vej til et tilsvarende anlæg i Odense. Dog har jeg hverken din mail adr. eller telefon nr. . du er velkommen til at kontakte mig på min mail: sven@heiner.dk , eller pr. telefon 58 52 17 34
med venlig hilsen
Sven Heiner
19-09-2009
Jens Juul - Olsen:
onsdag 16-9 var dagen hvor vi skulle have vores frilufs idrætsmærker .den almindelig aften træning var aflyst vi indtog den den medbragte mad vejret var perfekt og alle hygge sig ,vi var15 der fik mærker ,det var en rigtig hyggelig aften , vi ses
20-07-2009
Ellen Rasch:
Det er rigtig dejligt at kunne dyrke fittness udendørs i sine ferier. Tak til ildsjælene for et flot arbejde.
19-07-2009
Jens juul-Olsen:
Nu er jagten gået ind på det nye til tag i klubben friluftsidrætsmærket, jeg tog de første øvlser idag ,det gik godt det er både sjovt og spændene da det foregår i skoven .  vi ses .
26-06-2009
Irene Rasmussen:
Under kyndig vejledning fra Jan (Kajakfun) havde vi et fint kursus i at sejle kajak d. 24. juni. Nu er vi klar til "sejl med turene" tirsdag kl. 18.00. Det kunne da sjovt, hvis andre også kommer vi. vi satser på tirsdag d. 30. juni kl. 18.00. Så måske ses vi.
10-06-2009
Per brodthagen:
Jeg har lavet en lille film fra turen til Hammer Bakke
http://www.youtube.com/watch?v=aV4cgXJokq4
09-06-2009
Jens og Hanne Juul -Olsen:
Så havde vi årets første kajaktur  med et perfekt vejr.vi tog hjemme fra 08 30 og var hjemme igen 17 00 ,vi var 9 deltager .vi har lige modtaget en masse gode billeder, næste tur kunne gå sejerø  
07-06-2009
Margrethe:
Hvor var det altså herligt at være på kajaktur på Holbæk Fjord idag. Vejret kunne ikke have været bedre og det hele gik godt. Det er bestemt også et kønt stykke natur der er der på den anden side af Holbæk.
10-05-2009
Bettina & Per:
Det var dejligt at se så mange til træning idag . Simonnes gode humør og tempo ( vi er helt mørbanket) og afslutning med Qi Gong med Claus,  så kan dagen da ikke blive meget bedre.
Vi ses på onsdag til træning kl. 17,30
07-04-2009
Per Brodthagen:
Hej alle
Jeg var ude at løbe i korte bukser for første gang i år og fik det første insekt i munden.
Så nu må det være sommer.
15-02-2009
Henrik Sporon :
Hej Sven Heiner

Jeg har med stor interesse læst om jeres udendørs træningscenter i Politiken i går, lørdag. Jeg er motionsløber med daglig træning, og har det som dig - træning skal foregå udendørs.

Jeg bor i Middelfart, og vi tage initiativ til, at vi også får et udendørs træningscenter her. Har du mon nogle erfaringer med, hvordan man hurtigst får kommunen med - og hvem retter man henvendelse til først, med størst fordel; skovfogeden, kommunen, idrætsforeninger eller nogle helt fjerde. Med andre ord; har du tips til at komme hurtigt i gang?

Gode hilsner - og tak for inspirationen
Henrik Sporon

Sven:  Hej Henrik
Tak for din interesse. Jeg sender dig en beskrivelse af hvordan vi startede, som du kan benytte som en masterplan, samt nogle skitser på redskaberne på mail i dag. Håber i vil danne en forening som også vil bære navnet AKTIV NATUR VELVÆRE (+ jeres lokale navn) Middelfart
med venlig hilsen Sven  
15-02-2009
István E. Dobronyi:
hej Sven Heiner.
Det er med stor interesse at jeg læser artiklen i politiken om jeres udendørs fitnescenter, jeg synes de ser super ud.
Jeg arbejder som pædagog i en SFO i Allerød, lige op af skoven og vi har en lækker Naturlegeplads der hele tiden udvikles og arbejdes på, sammen med forældrene.
Én af idéerne kunne være at lave kopier af dine træningsredskaber som alle i nærmiljøet kan bruge.
Er det muligt at se tegninger til de redskaber du har udviklet ?
 
venlig Hilsen István
Sven:  Hej István
Tak for din interesse. Jeg sender dig nogle skitser på mail i dag. Håber i vil danne en forening som også vil bære navnet AKTIV NATUR VELVÆRE + jeres lokale navn Allerød
med venlig hilsen Sven
15-02-2009
Majbritt Kirkeby:
Hej Sven.
Jeg har bare lyst til at sige, at det store arbjde som du og ildsjælene gør bestemt fortjener omtale. Så dejligt at se.
hilsen Majbritt Kirkeby
15-02-2009
Marianne Møller:
Kære Sven,
Tillykke med den meget fine omtale af foreningen i Politiken - jeg bliver helt vild efter at komme til Bildsø, når jeg sidder her i København !
Mange venlige hilsner fra medlem Marianne Møller
 
15-02-2009
Jens Juul-olsen:
DET med sne vejr hver gang vi er ude at løbe er ved at blive en vane ,igen i dag var der et fint drøs fra oven . Forslag til kajak ture en tur til Hammerbakker . Hammergården er stedet hvor man parkere der er toilet forehold ,en tur rundt om orø måske . PS hallo der ude, vi mødes stadigvæk hver søndag  kom nu ud af vinter hi  ;)  
08-02-2009
Vivi Jensen:
Det er bare en flot hjemmeside. Den kan da kun give flere medlemmer. Frank og jeg har til maj, været medlemmer i et år og vi er rigtig glade for det. :-)
01-02-2009
Morten Juul-Olsen:
Der skulle ha været taget billeder idag, på grund af vejr forholdene var det kun eliten som kampen op imod snemasserne ; )
29-01-2009
Line von Gersdorff:
Hej Sven - og I andre i Aktiv Natur Velvære!

Sikke en spændende forening, med natur, motion, frisk luft og sociale aktiviter på én gang :o)

Det er nu en god hjemmeside, du har fået banket sammen, Sven, den er indbydende, brugervenlig og meget informativ. Glæder mig til at flytte længere sydpå, så jeg kan blive medlem!
28-01-2009
Jens Juul -Olsen:
det er godt gået sven
22-01-2009
Per Brodthagen:
Hej Svend, du har rigtig fået rettet børnesygedommene, det ser godt ud.
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk