De første tanker om en forening bliver tænkt - og senere udført af Sven, Irene og Lars Foreningens første "Fitness plads" med grene og trærødder som redskaber. Resterne kan findes bag campingpladsen lidt inde i skoven. Sven Irene og Lars 
Foreningens første bestyrelse i  trøjer med klublogo og navn på ryggen Navnetræk på ryggen. 
Trøjerne var naturligvis lave tselv for at spare penge.
Medlemmer i gang med at slæbe de af kommunen fællede egtræer frem til pladsen. Formand Sven i fuld gang med motorsaven. Aktive medlemmer i fuld sving med at opfører Fitness pladsen. Og i et andet hjørne af pladsen kæmpes der med at opføre bord og bænke.
Det færdige resultat af den første skov bord/bænk nydes under indtagelse af øko kaffe og øko kringle. De skæve stolper skulle gerne stå i "lod". Multifunktions "maskinerne" under opførelse. De færdige skov bord/bænke på rad og række.
Juleskovtur den 25. november 2007 med deltagelse af 39 medlemmer - Flot! Udskænkning af Gløgg og æbleskiver. De nye natur skov bord/bænke bliver behørigt indviet. - Bemærk der er en tændt lyskæde i birketræet. Overrækkelse af legat på kr. 7.000,- fra fonden for den  nu nedlagte Kirke Stillinge Låne- og Sparekasse. Midlerne blev brugt til indkøb af en toer kajak, som vores børnefamilier specielt har megen glæde af.
1. maj 2007 - der gøres klar til den store indvielse af vores Natur Fitness center. Borgmester Lis Tribler hugger silkesnoren over med en skovøkse og indvier hermed Natur Fitness pladsen. Da det var finregn på dagen var det godt med en overdækning at krybe i ly af. Berit fra SYDBANK foretog bådedåben af de to ener kajakker, som var sponsoret af tidligere Bank Trelleborg og foretog samtidig bådedåben af toerkajakken.
Fin underholdning af mavedanserinder, med Karen i føre "skørtet". Ca 150 personer var mødt frem til indvielsen og de fleste lod sig rive med af mavedanserinderne og blev guidet rundt på pladsen af de yndefulde danserinder. -Og dansen går! Jooe - sækkepibemusik havde vi skam også sørget for.
Flot udskænkning af øl, vand og vin, samt pølser og brød sponsoret af Stillinge Forsamlingshus. - Et sæt for kr. 25,- tiltalte mange, så der måtte hentes forstærkninger undervejs. En glad og tilfreds formand Sven, måtte næsten have hænderne bundet på ryggen for at de ikke hele tiden skulle stritte oppe over hovedet af begejstring. Ja -sådan kan man jo også vise aktiviteterne på pladsen. Der blev smovset på livet løs.
Efter en god og lang dag med mange besøgende var det rart med mange frivillige hænder til at få ryddet op. Her fordøjer vi dagens indtryk. Træning den 9. marts. der bliver gået til stålet. Det er ikke bønnemøde til ære for Alla, men seriøse mavebøjninger. Ihærdige medlemmer gør deres bedste -og lidt til!
Der er ikke noget så skønt som en løbetur langs stranden. Seriøse armbøjninger på på rafterne. Seriøse armhævninger i takt.
Og sidst seriøse mavebøjninger i takt.
Klargøring til det første kajak kursus den 22. aug ved Stillinge. 2007. 7 medlemer bestod prøven. Heftig roning lans kysten. Klargøring til kajakkursus nr. 2 den 16.9. 2007. Korsør Nor. Flokken er samlet inden afgang.
Vi tager dem lige en gang mere! Kajakkursus består af mange elementer. Blandt andet at kunne holde balancen i forskellige stillinger. Her er det Kim der gør sit bedste. En pause under kurset, hvor der landes i et smukt terræn.
Giver det ikke mod på at prøve at komme med? Medlems skovtur som afslutning på sommersæsonnen den 23.9.2007. deltagelse af 23 medlemmer.
Rikke guider os fint rundt i skoven og fortæller om skoven netop nu. Efter en grundig indføring i skovens og dens natur netop nu, gør det godt med lidt kaffe og kage. I mangel af en egnet model, viser formand Sven her vores nye løbetrøje frem. Salg og henvendelse ved Ole Overdelen til klubdraget vises igen her på en ældre, frønnet og halvskaldet model.
Og her bagfra så det fine logo rigtig kan ses. Opvarmning inden træningen søndag den 27.juli 2008. "Elite" motionisterne i fuld firspring med førehunden Viggo forrest. Arme bøj - arme stræk - arme bøj - arme - mand!
Ja der er mange former for anvendelse af redskaberne. Michael og Claus i armhævnings "maskinen". Og jo de kom skam helt op at rører - røret. Efter at have forceret den 60.000 centimeter lange lokale Alpe d´huez med en højeforskel på hele 6350 cm., og en stigning uden for kategori, er "elite" holdet på vej nedad med lungerne hængende ud af ørene.
Efter en hård og udmattende træning, er det rart med afslappende meditativ Qi Gong, som giver lindring til både krop og sjæl. Proffeionelt og kyndig instrueret af Claus Gyllun. Sommer medlemsmøde 30. juli 2008. Deltagelse af 36 medlemmer. Flot stille og varmt vejr forøger herlighedværdien blandt gode og rare mennesker. Der hygges på alle niveauer. Tre kajakker stævner ud på tur - Per, Ole og Sven
Plant vand på storebælt  - det skal bare udnyttes. Søndag den 12. oktober 2008 - fællestur til Karrebæksminde med 12 deltagere, hvor vi lånte de resterende kajakker i Grejbanken Vi kan ikke benægte at vi have vejret med os. Let skydække med sol ind i mellem og svag vind. - Perfekte forhold når nu man   har planlagt det hele 2 måneder før. Landing på øen Lindholm, hvor vi havde planlagt at frokosten skulle indtages.
Ja, men for pokker da, ser det ikke bare hyggeligt ud? - Kan det ikke friste til en deltagelse næste gang. Fred og ro og ingen fare, bare total og intens naturoplevelse. Billede fra min (Sven´s)solotur omkring Gavnø. Her et foto af selve Gavnø slot set fra kajak perspektiv.   Jeg nåede lige akkurat frem til at se de andre sejle fra deres eftermiddags ophold på sydkysten af Gavnø.
Kiri og Morten tager en lille slapper på turen hjem. En god og oplevelsesrig dag er ved at være omme og kajkkerne ankommer stille og roligt til udgangspunktet på Enø.   De samlede hold til fuld opstilling, til skue og misundelse for dem som ikke kunne deltage. Juleskovtur den 30.november 2008. 51 personer havde tilmeldt sig - så vi tilader os at kalde det en succes.
Vores medlem Annli Jæger Rasmussen, der"tilfældigvis" er biolog og har boet helw sin tilværelse i området ved Bildsø Skov, var guide på vores tur i år og kunne fortælle otroligt meget om skoven og dyrene. der blev lyttet intens og alle var meget begejstret for fremvisningen. Annli er herefter udnævt til fast naturguide. Udeling af gløgg og æbleskiver med Bettina og Irene ved gryderne. 51 personer fylder godt i landskabet og der måtte derfor hentes ekstra borde fra kolonien. Freddy Andersen som repræsenterede DGI, var mødt frem for at fortælle om det kommende Idrætsmærke, som DGI arbejder på, speceilt skræddersyet til vores udendørs aktiviteter.
Årets højdepunkt. AKTIV NATUR VELVÆRE for tildelt Region sjællands sundhedpris på kr. 100.000,- sådan ser en chek ud inden der bliver sat i banken - Nyd det.
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk