KOM OG VÆR MED! 
 
Idé grundlaget for oprettelse af Foreningen for
AKTIV NATUR VELVÆRE

Bildsø Skov og Strand
er baseret på tanken om, at forene og samle et bredt spekter af befolkningen i alle aldre i området, med henblik på
aktiv motion og oplevelse i naturen

En forening, hvor personer i alle aldre og med forskellig baggrunde kan samles og udøve forskellige former for aktiv udfoldelser i og omkring det naturskønne område ved Bildsø Skov og Strand. Det vil sige der skal skabes muligheder for aktiviteter og oplevelser børn og unge, voksne og ”gamle”, tykke og smalle, eliteidrætsudøveren og den ”almindelige” motionist. Da økonomien ikke skal være en hindring for deltagelse, er kontingentet sat så lavt som kr. 250,- pr år og kr. 400,- pr. par/familie med hjemmeboende børn under 18 år.
Aktiviteterne tager primært tage sigte på at foregå i sommerhalvåret fra april til oktober og dermed henvende sig til sommerhusbeboere og fastboende i området.. Men fortsætter vinteren over i reduceret udgave med dem der bare ikke kan lade være.
Fællestræning hver søndag formiddag fra kl. 9.30 med proffeionelle instruktører hver  søndag- og onsdage fra kl. 17.30 er pladsen til vores rådighed, men under egen selvtræning.
Al træning foregår på vores Fitness plads midt i skoven ved Kolonien,
Der parkeres ved parkeringspladsen ved Stendyssevej.  
 
Der opdeles i hold, efter formåen, evne og lyst.
Der kan vælges mellem løbehold - løb med styrketræning på natur Fitness anlæg - Mountainbike - naturvandring hvor det vil være ideelt at tage sit barn, eller barnebarn med.

Kajakroning med fællesroning foregår om torsdagen - hvis vejret tillader. Der mødes med kajakken klar kl. 19.00 på stranden ud for toiletbygningerne ved Bildsø Skov. Efter 1. september gå vi dog ud fra kl. 18.00 af hensyn til den begrænsede lyse tid. Lån af kajak sker på favorable vilkår, som kan læses andet sted.

Hver søndag i sæsonen efter den ordinære træning, har vi Yoga med proff. instruktør, som udføres på Fitness pladsen, eller ved strandengen, når vejret tillader.

 
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 58521734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk