Kort info 29.august 2010

 
Kære venner
FDB´s medlemsblad Samvirke september udgave er netop udkommet. Som bekendt havde vi besøg af en journalist og en fotograf den 15. august, hvor vi også havde Sumba på programmet. Der blev en ganske flot artikel ud af det og flere af jer kan nyde at se jer selv afbilledet i bladet. Jeg har netop lagt filen ind på vores hjemmeside og kan ses på adressen: http://www.aktivnatur.dk/Div--omtale-og-artikler - hvor i samtidig kan diverse andre omtaler gennem tiderne. Dem som endnu ikke har set TV2 øst udsendelse med os, kan se/gense udsendelsen der.
 
Kajakkursus:
Fortsætter kajakkurset for de mere øvede/rutinerede blev desværre aflyst onsdag den 25. august, da det stormede helt vildt. Men kurset i torsdags blev gennemført.
Næste kursus onsdag den 1. september (kl. 18.00) har fortsat nogle ledige pladser.  Både Bettina og jeg tager mod bestilling. – Så skynd jer.
 
Ekstra instruktion:
Vi har besluttet at hyrer pigerne til et par ekstra instruktioner. Det foregår søndag den 29. august og søndag den 26. august. Da vi bege datoer har Qi-Gong bliver træningen her kun på en time.
 
Friluftsidrætsmærket:
Sidste dag for aflevering af skemaer er næste søndag den 5. september.  Da jeg selv er forhindret i at møde frem, bedes skemaerne afleveres til et af de fremmødte bestyrelsesmedlemmer.  Vi forventer så at afholde et medlemsmøde på pladsen onsdag den 22. september, hvor mærkerne bliver udleveret. (herom nærmere).
 
Shelterene:
Det er nu aftalt med Slagelse kommune, at shelterene opstilles følgende steder: Bildsø Strand – Kongsmark Strand – Frølunde Fed. De forventes alle at være sat op senest i uge 43. vi har derfor besluttet at vi holder juletur med Gløgg og æbleskiver samtidig med en mindre indvielses højtidelighed af shelterene. (herom nærmere – men reserver datoen)
 
Til alm. orientering:
Simonne starter Funktionel træning på Gerlev Idrætshøjskole – (Se vedhæftede fil). Karen holder reception med sit nye Livsnyder og Yoga Studio torsdag den 2. sept. Kl. 14 – 17 (se vedhæftede fil).
 
 
De bedste hilsner
Sven
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk