Shelterene ved Bildsø -, Kongsmark -, samt Næsby Strande er opført af
foreningen Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand  i foråret 2011.
 
Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand har været initiativtager og formidler til, at shelterene har kunnet blive realiseret.
 
Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand retter en stor tak til følgende Fonde og sponsorer, som har støttet projektet økonomisk og gjort foreningens idé mulig:
 
Friluftsrådet.
Agenda 21 Slagelse
Slagelse kommune.
Fonden for bankTrelleborg
 
Shelterene er blevet opført med henblik på, at kunne være et hvilested og overnatningsmulighed for kajakroere og vandrere langs stranden. De 3 sheltere ved Bildsø, Kongsmark og Frølunde er tænkt som en begyndelse på en række sheltere langs Slagelse kommunes kyststrækning og som udgør en del af den 649 kilometer lange Sjællandsleden.  
 
Shelterne er til fri afbenyttelse, men vi beder til, at man respektere foreningens arbejde og benyttelse. Efter endt brug bedes man sikrer sig at disse altid efterlades i pæn ryddet stand, så de fremstår indbydende for de næste brugere.

Reelt gælder "først til Mølle " princippet. MEN vil man sikre at shelteren man havde tænkt sig at benytte nu også er ledig, når man har planlagt en overnatning, så vil det være praktisk at man ringer, eller mailer til formanden Sven Heiner (mob. 4032 1734  mail sven@heiner.dk) og foretager en reservation. Så er man sikker på at have første ret til shelteren. Man bør så selv sørge for at sætte en seddel op på den aktuelle shelter og anføre hvilken dag/nat man har reserveret.  
               Brug af grill og åben ild er forbudt.  
 Der henvises til de 
tablerede bål - og  ildsteder                                                                                  
                                                                       
Overtrædelse af forbuddet kan medfører politianmeldelse. 

     Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand
    

                                                                                     www.aktivnatur.dk       

Kort kordinater for Shelter ved:
Bildsø skov:    55.455111, 11.201873
Kongsmark:    55.431648, 11.202259
Frølunde Fed: 55.381802, 11.201582

Shelter ved frølunde, er beliggende ved off. P-plads på Brovej. Shelter ved kongsmark, er beliggende ved off. P-plads på Kongsmarksvej. Shelter i Bildsøskov, er beliggende i den sydlige ende ca. 100 meter fra vandet. Shelter under opførelse.
AKTIV NATUR VELVÆRE Bildsø Skov og Strand | 4200 Slagelse | Tlf.: 40321734 mail til fm: sven@heiner.dk - www.aktivnatur.dk